24 november 2009

piano

na een lange pauze van een maand waarin ik 3 examens geblokt heb waarvan 1 mondeling (help! maar we zijn toch allemaal geslaagd :-) ) kan ik nog snel eens een berichtje bloggen. Ik weet niet waar m'n hoofd staat en weet niet wat eerst te doen, maar sinds een paar weken staat er in onze living een piano te blinken die toch al evenveel weken smeekt om "getoond" te worden. Ik heb nog geen foto, maar dat komt nog wel.

Na de hachelijke onderneming om hem hier te krijgen, genieten we nu elke dag van enkele obligatoire minuten/uren pianomuziek. De vader wist perfect hoe hij samen met de echtgenoot het gevaarte op de aanhangwagen ging zetten en dan van Leuven tot Oudenaarde ging rijden. De tante die tot voor kort eigenaar was, zag het helemaal niet zitten, maar ze zijn zonder brokken tot hier geraakt na die lange zware dag werk. De echtgenoot ziet het absoluut niet zitten om ze ooit nog eens te verhuizen, maar voorlopig staat ze hier ook wel goed.

Ik heb dit weekend zelfs "mijn eeste pianoboek" gekocht voor de echtgenoot aangezien hij beweerde toch wel wat notenleer/piano te willen leren :-)

2 opmerkingen:

Janina Modaal zei

O, proficiat met je geslaagde examens he!

Ik ben wel benieuwd om de piano eens te zien én te horen!
Tot gauw, voor een bezoekje!

Dikke kus
xx

Kaasmuis zei

't is enkel het mondeling dat we al weten hoor, ze heeft het gezegd aan het laatste "slachtoffer" :-), maar ik weet niet met hoeveel