12 april 2011

Juwelen.

Elk jaar gaan wij minstens 1 keer naar het Boekenfestijn, meestal zelfs 2 keer.
Sinds ik het haken herontdekt heb en ook ben beginnen prutsen met fimo snuister ik altijd eens in de dozen met knutselgerief.
Vorig jaar heb ik daar dan voor het eerst een hele hoop parels ontdekt. Ook dit jaar lagen ze er weer en heb ik me een aantal buisjes aangeschaft.

Gisteren heb ik dan ook eindelijk alle materiaal gekocht dat ik nodig had om een ketting te maken waarbij de metaaldraad zichtbaar blijft tussen de parels.
Het gevolg is dan ook al te raden: ik heb me gezellig bezig houden met het maken van een fimoketting en 2 armbandjes met de pareltjes van het Boekenfestijn.

De resultaten mogen er wel zijn, al zal het nog wat zoeken zijn om de juiste lengte te vinden. Het ene armbandje is namelijk nog groot uitgevallen. Gelukkig valt het niet zomaar van mijn pols.

Jammer genoeg had ik maar 3 sluitingen dus kan ik momenteel geen nieuwe juweeltjes maken, maar daar komt nog verandering in. Volgende keer koop ik gewoon een grote zak slotjes, knijpparels in verschillende groottes en nog veel meer pareltjes op het Boekenfestijn :-).

3 opmerkingen:

King in Yellow zei

Met al die juwelen in huis moeten we ons straks nog een brandkast aanschaffen ;-)

Janina Modaal zei

O, echt leuk!

stekelbees zei

en straks een winkeltje ??