12 mei 2010

Dilemma

Sinds ik gestart ben met studeren, moet ik nog een paar jaar stage lopen. Vorig jaar was de keuze snel gemaakt, maar dit jaar is het andere koek.
Keuze 1 was de zoo, maar door mijn onregelmatige vrije dagen kunnen ze me niet in hun dienstrooster passen.
Keuze 2 en 3 zijn onderzoekscentra en blijkbaar zijn die toch vooral en alleen maar interessant als je een eindwerkproject bij hen kan doen....
Nu heb ik nog 2 opties doorgekregen via mijn docent: een papegaaienkweker in Drongen en een diervoederbedrijf in Deinze.
O dilemma: gaan we voor een leuke stage met handvoederen van babypapegaaien of gaan we voor een vermoedelijk minder leuke, maar misschien toekomstgerichtere interessante stage? Bij dat diervoederbedrijf hebben ze een research center dat zich bezighoudt met niet-invasieve dierproeven. Niet-invasieve dierproeven in een notendop: zo'n 100 honden, 50 katten en dan nog duiven, knaagdieren,... die elke dag lekker eten krijgen en waarbij gecheckt wordt welk eten ze lekker vinden en wat niet, welke de eventuele medische gevolgen zijn, vacht, knaagdiertandenslijtage en ga zo maar verder :-).

Waar zouden jullie voor kiezen: knuffelen met babypapegaaien in glazen kooitjes die zeer hygiƫnisch moeten opgekweekt worden en dagelijks vogelpoep opkuisen of knuffelen met honden, katten en hun eten?

1 opmerking:

Janina Modaal zei

Fieoew, das een moeilijke...
Ik denk er nog even over na :).