7 mei 2010

Muizenvanger 3

Vorige zondag zijn we in de gietende regen richting Woerden gereden om onze derde muizenvanger te gaan halen. Eenmaal terug thuis leek het alsof hij er al z'n hele leven woonde. Het is net alsof we een duracelbatterij op pootjes rond lopen hebben. Hij vliegt het hele huis door en klimt/klautert/springt overal op en af. Na wat geblaas en een paar dagen afwachten zijn de 2 andere muizenvangers ook bijgedraaid. Er wordt voorzichtig al wat gespeeld en gisteren hebben ze zelfs samen geslapen in de zetel.
Eten is momenteel, voor ons, het moeilijkste moment van de dag: continu kruipt dat kleine mormeltje langs onze benen/rug omhoog. We zijn dus tussen de happen door de hele tijd bezig om Geus terug op de grond te zetten. Voorlopig met weinig effect :-).
Ook de piano vindt hij vreselijk leuk: hij loopt zonder schrik over de toetsen heen en weer en sinds gisteren kruipt hij via de krabpalen en de kast op de piano om dan gewoon naar beneden te springen op de toetsen.
Alleen met de hond heeft hij een probleem: hij blaast nog steeds als onze hond te dicht komt. Hij blaast zelfs voor de venster als hij hem ziet :-).2 opmerkingen:

Faajp zei

Grote ogen, nog grotere oren, véééél te nieuwsgierig, onvermoeibare atoomenergie... maar schattig !!!! een Devon in een notendop :-)

lisette zei

Wat een super geweldig moppie is het toch!! Komt wel goed met de hond (hoop ik..). Maar mijn Bowie had het ook niet op de hond (van mijn ouders) en nu zijn het mega grote vrienden. Soms heeft het tijd nodig..