15 oktober 2010

1 maand later.

Vandaag is het 1 maand geleden dat we Tarrie begraven hebben. In die maand is er toch wel een beetje vanalles gebeurd.
  • we zijn op zoek naar een mooi poezenbeeld voor op het grafje, maar in tussentijd staat er een tijdelijk poezenbeeld op. De mussen hebben dat beeld ook al gevonden. Terwijl ze zich te goed doen aan het vogeleten, zit er steeds een mus op de uitkijk bovenop de kat.
  • ik heb, onder deskundige leiding van Janina, het plezier van Fimo ontdekt. We hebben eigenlijk vooral ontdekt dat het veel leuker is om met z'n tweeën bolletjes te rollen dan alleen. Ik heb mij ondertussen ook een startersvoorraad fimo aangeschaft. Wie wil komen rollen, laat maar iets weten. Het resultaat van 1 avond bolletjes rollen en bakken:
  • We hebben onze 2 resterende muizenvangers een nieuwe krabpaal cadeau gedaan. De 2 oude krabpalen staan nu in de garage en de oudste krabpaal staat op het containerpark. Ondanks dat het máár een krabpaal is, was dit toch een wat vreemde beslissing. Met het wegdoen van die krabpaal, hebben we namelijk ook een stukje Tarrie weggedaan. Hij was namelijk de enige die die krabpaal nog echt gebruikte om te slapen en te krabben. De nieuwe krabpaal is echter een schot in de roos. 


2 opmerkingen:

Janina Modaal zei

Amai, al die fimo-kleurtjes!
En ze zitten wel mooi op uitkijk, die twee muizenvangers :).

Vanessa zei

Superplezant die Fimo! Smaakt naar nog! :0)
Toffe foto's ook.